Zali Klopčič, RTV Slovenija zablokirala prispevek o oddaji Prvič, na Youtube.

Saj ni res pa je. RTV Slovenija je zaradi, po njihovem kršenja pravic zablokiral prispevek vplivnice Zale Klopčič, ki je govorila o vplivu LGBT v oddaji Prvič. Domnevno zaradi kršenja avtorskih pravic.


Zala Klopčič, mlada vplivnica in TV voditeljica televizije RTS Maribor, je večkrat brez dlake na jeziku, ob vsej bedi in nesmislih, ki jih proizvajajo takšne in drugačne nespametne poteze v naši državi. Tokrat se je lotila teme oddaje Prvič, ki jo predvaja TV Slovenija. 

Na nacionalni televiziji, pravijo, da gre pri oddaji Prvič, za projekt, ki predstavi mlade, da se odprto in iskreno, sočutno in prijazno pogovarjajo o odraščanju, odnosih in intimi. Kdaj so nekaj naredili prvič, s kom so to počeli, kako je bilo in kaj se ne sme zgoditi niti prvič? V bistvu, pa je oddaja namenjena krinki, kako mladostnikom oprati možgane z LGBT ideologijo. In ravno to je v svojem videu naredila Zala Klopčič, ko je razgalila to “neuporabno” oddajo. In potem je sledilo da so ji celotni video na You tube odstranili, zahtevo pa je podala RTV zaradi kršenja avtorskih pravic.

Zala Klopčič pri tem opozarja, da je svoboda govora temelj vsake demokratične države in v Sloveniji je ta incident dokaz, da v naši državi očitno ni tako. Po njenem mnenju so v družbi trenutno določeni privilegiranci, kot na primer predstavniki LGBT skupnosti, ki jim nihče ne sme nastaviti ogledala, saj bo takoj označen za rasista, homofoba itd.

A glej ga vraga.  Ker smo prispevek objavili tudi na našem portalu, so s tožbo zagrozili tudi našemu portalu. Normalnost, avtorske pravice, ali pa le nagajanje in diskreditacija. Presodite sami!

VREME

Maribor
pretežno oblačno
62%
2.5km/h
80%
30°C
31°
28°
30°
Sun
19°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
21°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.