Žaljivi Tvit! Za levičarskega blogerja Kordiša starejši nisi ljudje?

slika je simbolna

Zloglasni tviteraš in levičarski bloger Roni Kordiš, ki je pred časom zbežal od tajkuna Stojana Petriča, očitno nikakor ne more zbežati stran od svojih radikalnih načel, prav tako pa se ne more upreti poniževanju Slovencev.

Starejši niso ljudje?

Skrajni levičar Kordiš se je tokrat spravil na starejše ljudi saj očitno je, da nima nobenega spoštovanja do starejših, kljub temu pa si zasluži, da je financiran iz samega Evropskega parlamenta – vodstvo omenjenega parlamenta ga namreč sponzorira kot vplivnika.

Torej mu institucija Evropske unije priznava, da ima velik vpliv, in pri tem celo podpira njegovo poniževanje starejših prebivalcev?! Izbira, da je med vplivniki, ki mu je Evropski parlament celo plačal ekskurzijo v Bruselj, tudi Roni Kordiš, tako preseneča, kakor tudi, da je postal eden od obrazov kampanje Evropske komisije “Tokrat grem volit”, s katero je želela spodbuditi državljane k večji udeležbi na volitvah v Evropski parlament. Kordiš je namreč v preteklosti že vzbujal pozornost s svojimi skrajno levičarskimi zamislimi in celo z nestrpnostjo. Leta očitno nekaterim ne prinesejo modrosti.

https://twitter.com/had/status/1257568125584883713

 

https://twitter.com/Genco68T1/status/1257727420817432577

Je kaj takega v sodobni družbi sploh mogoče? Alči pa je kaj narobe z osebami, ki se pišejo Kordiš?

MG

 Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
48%
3.6km/h
20%
7°C
10°
5°
7°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu
1°
Fri
3°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA