Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Žaljivo! Blamaža nacionalne TV Črne Gore! Smeh med predvajanjem komemoracije

slika: RT CG

Napake na televizijah se po+ogosto dogajajo, a napaka, katero si je privoščila nacionalna televizija Črne gore nima opravičila. Je neokusna, žaljiva in za marsikoga škandalozna. Med predvajanjem komemoracije ob smrti nedolžno ubitih ljudi se v prispevku zasliši glasen smeh.

V dnevniku Radiotelevizije Črne gore je prišlo do škandala, ko se je med predvajanjem prispevka s komemorativne seje ob tragediji na Cetinju, v kateri je bilo ubitih 11 ljudi, šest pa jih je bilo ranjenih, zaslišal glasen smeh enega ali več ljudi. Medtem ko je v priponki prikazan govor cetinjskega župana Nikole Đuraškovića s komemorativne seje, je slišati moško osebo, ki je rekla “prisežem ti”, nato pa se je zaslišal glasen smeh, menda dveh oseb. (video youtube, vir: pobjeda.me)

Urednik Dnevnika je pozneje povedal, da je med predvajanjem prispevka prišlo do tehnične napake in da je neprimeren ton prišel iz studia druge televizije. Uredništvo in vodstvo RTCG se je že opravičilo  črnogorski javnosti, predvsem pa družinam žrtev zločinov na Cetinju, za hudo napako, ki se je zgodila v Dnevniku 2 med predvajanjem prispevka s komemorativne seje, katerega so objavili na portalu RTCG. Piše portal Pobeda.me.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
49%
7.7km/h
0%
16°C
17°
14°
15°
Thu
9°
Fri
8°
Sat
5°
Sun
3°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.