zgaga tonin
slika: Demokracija

V Sloveniji imamo nekatere novinarje, za katere bi lahko dejali, da si ne zaslužijo tega imena. Po vulgarnosti in žalitvah zagotovo izstopa Blaž Zgaga. Neotesani levičar, ki svoje flustracije zliva na družbenih omrežjih. Tokrat se je spravil na obrambnega ministra Mateja Tonina.

Blaž Zgaga žaljivo nad Mateja Tonina

Tokrat je novinar (če bi temu osebku lahko sploh lahko tako rekli) Blaž Zgaga, v svojem tweetu grdo zmerjal in se norčeval iz ministra za obrambo Mateja Tonina. Tako je zapisal naslednje:

#vojaček Matej Tonin se, namesto da bi se ukvarjal z varnostjo države, ki je pod njegovim šefom, vrhovnim janšistom, Janezom Janšo postala vazalna država Madžarske, rajši ukvarja z vojno proti STA medijem in novinarjem. Pravi kolaborantski domobranček!

Na žaljiv tvit Blaža Zgage je odgovoril tudi Matej Tonin:  “To je dan “preiskovalnega” novinarja Blaža Zgage. Shizofreno! V preteklih 100 tvitih me je obtoževal, da se preveč ukvarjam z varnostjo. Danes pa preobrat. Sedaj se očitno premalo. Za dodatek pa še nekaj žalitev: “vojaček”, “kolaborantski domobranček”,  stop EKSTREMIZMU!”

 

Mislimo, da bi bil že čas, da ta levičarski pisun končno odgovarja za svoje neuravnovešene blodnje. Čakamo pa tudi društvo novinarjev, da ukrepa.

PM