Zalo Klopčič, levičarke že začele napadati, zaradi njenega prispevka o oddaji Prvič na RTVS

Zala Klopčič

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kjer je dim je tudi ogenj. In Levičarke niso bile dolgo tiho, po tem ko je Zala Klopčič razgalila bedo, če ne uporabimo kakšnega hujšega izraza, ob LGBT oddaji na RTV, z imenom Prvič.


Zala Klopčič, mlada vplivnica in TV voditeljica televizije RTS Maribor, je večkrat brez dlake na jeziku, ob vsej bedi in nesmislih, ki jih proizvajajo takšne in drugačne nespametne poteze v naši državi. Tokrat se je lotila teme oddaje Prvič, ki jo predvaja TV Slovenija. 

Na nacionalni televiziji, pravijo, da gre pri oddaji Prvič, za projekt, ki predstavi mlade, da se odprto in iskreno, sočutno in prijazno pogovarjajo o odraščanju, odnosih in intimi. Kdaj so nekaj naredili prvič, s kom so to počeli, kako je bilo in kaj se ne sme zgoditi niti prvič? V bistvu, pa je oddaja namenjena krinki, kako mladostnikom oprati možgane z LGBT ideologijo. In ravno to je v svojem videu naredila Zala Klopčič, ko je razgalila to “neuporabno” oddajo.

Se je pa na Zalin video že oglasila voditeljica Neža Prah, na omrežju X, piše, da je deklica za vse na javni TV, pa je očitno tudi deklica za pisanje nesmislov. Tako je “popljuvala” avtorico videa, Zalo Klopčič. “Spletna komentatorko, tudi članico politične stranke, moti serija Prvič. Vsak ima pravico do svojega menjena. A manipulativen, hujskaški, transfobičen kolaž, ki ga je pripravila, gre čez vse meje. Moti jo tudi, da se v oddaji pogovarjamo o barvi kože!” [/vc_column_text][vc_raw_html]JTNDYmxvY2txdW90ZSUyMGNsYXNzJTNEJTIydHdpdHRlci10d2VldCUyMiUyMGRhdGEtbWVkaWEtbWF4LXdpZHRoJTNEJTIyNTYwJTIyJTNFJTNDcCUyMGxhbmclM0QlMjJzbCUyMiUyMGRpciUzRCUyMmx0ciUyMiUzRVNhaiUyMG5pJTIwcmVzJTIwcGElMjBqZS4lMjBUbyUyMHBvc2x1JUM1JUExYWp0ZSUyMSUyMFRha28lMjByYXptaSVDNSVBMWxqYSUyMGxldmklQzQlOERhcmthJTIwc3VkYW5za28tbWFkJUM1JUJFYXJza2UlMjBrcnZpJTIxJTIwJTNDYnIlM0UlQzUlQTFlJTIwdmUlQzQlOEQlMjBuYSUzQSUyMCUzQ2ElMjBocmVmJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ0LmNvJTJGeVJzNUZQYm5RTiUyMiUzRWh0dHBzJTNBJTJGJTJGdC5jbyUyRnlSczVGUGJuUU4lM0MlMkZhJTNFJTIwJTNDYSUyMGhyZWYlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRnQuY28lMkZYUHlGUVB4ekxMJTIyJTNFcGljLnR3aXR0ZXIuY29tJTJGWFB5RlFQeHpMTCUzQyUyRmElM0UlM0MlMkZwJTNFJTI2bWRhc2glM0IlMjBQb3J0YWwlMjBlLW1hcmlib3Iuc2klMjAtJTIwdXJhZG5pJTIwcHJvZmlsJTIwJTI4JTQwRW1icG9ydGFsJTI5JTIwJTNDYSUyMGhyZWYlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRnR3aXR0ZXIuY29tJTJGRW1icG9ydGFsJTJGc3RhdHVzJTJGMTc2OTExMDI0MjI1MDMzNDU0OCUzRnJlZl9zcmMlM0R0d3NyYyUyNTVFdGZ3JTIyJTNFTWFyY2glMjAxNiUyQyUyMDIwMjQlM0MlMkZhJTNFJTNDJTJGYmxvY2txdW90ZSUzRSUyMCUzQ3NjcmlwdCUyMGFzeW5jJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZwbGF0Zm9ybS50d2l0dGVyLmNvbSUyRndpZGdldHMuanMlMjIlMjBjaGFyc2V0JTNEJTIydXRmLTglMjIlM0UlM0MlMkZzY3JpcHQlM0U=[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Očitno deklica za vse na RTVS ni dobro pogledala videa in ni čisto “poštekala” samega koncepta videa, kar za to voditeljico verjetno, ni nič novega. Kot je dejala Zala Klopčič, je zanimivo da voditeljica pravi, da ima vsak pravico do svojega mnenja. A takoj, ko ji mnenje nekoga ni všeč, ga označi za transfoba in rasista. Modus operandi skrajne levice, ki za vaš denar širi LGBT propagando.

To je za Nežo Prah “manipulativen, hujskaški in  transfobičen” kolaž? Resnica v videu pač boli. Še posebej levičarja! Sami se prepričajte ali trditve Prahove res držijo:[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

VREME

Maribor
delno oblačno
53%
5.7km/h
40%
25°C
27°
23°
25°
Sat
15°
Sun
14°
Mon
17°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.