Zaničljiv zapis na portalu 24ur, da je Janšo treba zaklati.

pop tv levi medij
Stavba POP TV (fotomontaža)

Neverjetno, a resnično. Pod člankom o zadnjem poročilu Monitorja Civicus, ki je Slovenijo uvrstil med države z zoženim civilnodružbenim prostorom, se je znašel zaničljiv zapis: “Janeza Janšo je treba javno zaklati kot prašiča, druge rešitve ni

Portal 24ur dovoljuje zaničljive zapise bralcev portala

[color-box color=”blue”] Res neverjetno je, kaj si dovoli portal 24ur.  Portal je poročal o zadnjem poročilu Monitorja Civicus, ki je Slovenijo uvrstil med države z zoženim civilnodružbenim prostorom. Pred tem je bila po oceni te organizacije uvrščena med države z odprtim civilnodružbenim prostorom. Nižja ocena naj bi po besedah 24ur.com pomenila, da so v Sloveniji vse bolj kršene demokratične svoboščine, med katere sodijo pravica do svobodnega izražanja, mirnega zbiranja in združevanja, piše portal Nova24TV.[/color-box]

A v oči ne zbode toliko “nabijanje” tega portala proti vladi in Janezu Janše, ampak zapis, ki bi ga morali administratorji portala v trenutku izbrisati in pisca prijaviti policiji.

No, medtem pa, ko naši opozicijski ustvarjalci izkrivljene resnice širijo laži in v medijih kot je 24ur.com izražajo skrb zaradi poseganja v neodvisnost medijev, slabšanja delovnih razmer za novinarje ter kratenjem pravic do izražanja in druženja, se očitno nikomur izmed njih ne zdi problematično, da se predsedniku vlade odkrito grozi s smrtjo.

PM

VREME

Maribor
oblačno
92%
100%
13°C
14°
12°
13°
Wed
12°
Thu
14°
Fri
12°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.