Zanimiv poziv na družbenem omrežju! Fontano pred vsako mariborsko gostilno?

Mariborčani so doživeli otvoritev raznobarvne fontane na Glavnem trgu v Mariboru, kjer se je nagnetlo (preveč) Mariborčanov na kupu. Poleg preveč ljudi, bode v oči tudi podražitev obnove za kar 2 milijona evrov.

Zanimiva pobuda, malo za šalo, malo za res!

To kar smo doživeli ob otvoritve fontane, ko so bili ljudje nagneteni skupaj je neodgovorno dejanje mestnih oblasti. A očitno njim ni  mar za zdravje ljudi v času koronavirusa? A s fontano v t.i. Arsenovičevi dnevni sobi se je treba pobahati. Zato je že nastala pobuda, malo za šalo, malo zares, da bi jo (za naš denar) radi imeli tudi ostali gostinci v Mariboru.Najbolj pa bode v oči podražitev Arsenovičeva dnevne sobe, oziroma prenove Glavnega trga za skoraj 2 milijona evrov. Gledamo v Mariboru podobno zgodbo, kot v Ljubljani?

“Če kdo, potem je Arsenovič dobro poskrbel za sebe v času COVID krize. Medtem ko moramo vsi zategovati pasove, si je on pred svojo gostilno dal zgraditi vodno fontano NA OBČINSKE STROŠKE! Potem se ne moremo čuditi, ko beremo, da se je prenova Glavnega trga podražila za 2.000.000 EUR! Ali to pomeni, da bo občina Maribor vsakemu gostincu pred lokalom postavila vodno fontano na občinske stroške? Take zlorabe oblasti si niti Janković ni privoščil!!!” Je zapisal mnenje eden izmed uporabnikov na družbenem omrežju.

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
95%
2.1km/h
100%
10°C
11°
10°
10°
Thu
10°
Fri
11°
Sat
11°
Sun
10°
Mon

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA