..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Zaradi blamaže na RTV, sprožena notranja preiskava

Saša Krajnc, zajem slike RTV

“Prispevek objavljamo po izrecnem navodilu odgovorne urednice informativnega programa TV Slovenija Jadranke Rebernik,” je voditelj oddaje Dnevnik na TV Slovenija Saša Krajnc napovedal prispevek o odpovedi poslovnega sodelovanja TV Slovenija z Mladino.

Tak način izražanja voditelja Saša Krajna je sprožil pri ljudeh precej nejevolje. “V zvezi z omenjenim dogodkom in številnimi očitki, da je nekdo želel cenzurirati prispevek Gašperja Petovarja, je direktor Televizije Slovenija Uroš Urbanija sprožil tudi notranjo preiskavo.

Predvsem pa je šlo pri tem dogodku za samovoljo voditelja, ali več ljudi vpletenih v ta dogodek. V normalni in demokratični državi je nadrejeni tisti, ki daje navodila in usmerja zadevo. To je tudi delo urednikov v vseh medijih. Samovoljnost nekoga drugega, pa je v tem primeru kršenje tako delovne zakonodaje, kot novinarskega kodeksa.

Pri tem pa je treba še posebej povedati, da gre v tem primeru za nacionalno televizijo, kjer veljajo strožja pravila in standardni, da je to javni zavod, ki je plačan s strani tako države kot prebivalcev Slovenije.

(video in vir: Siol.net)

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
90%
2.1km/h
100%
10°C
12°
9°
10°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
1°
Wed

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.