Zaradi Golobovega vmešavanja v občinski svet, iz Gibanja svoboda izstopi

Golob
slika, fotomontaža

Včasih se je po hodnikih parlamenta nekdanja poslanka Lidija Divjak Mirnik (Gibanje svoboda) drla diktatura in s tem mislila vlado Janeza Janše. Sedaj ko res diktaturo tudi na lokalnem področju počenja Robert Golob, pa je tiho. Tak primer je recimo v Ajdovščini. 

Diktatorski stil Golobu vsekakor ni pisan na kožo. To ugotavljajo tudi člani njegove stranke. Ajdovska svetnica, izvoljena na listi Gibanja Svoboda, Nada Pirjevec je zaradi vmešavanja stranke na delo na lokalni ravni izstopila iz stranke, poroča časopis Delo. Domnevno naj bi šlo za prepoved sodelovanja z županom Tadejem Beočaninom, ki prihaja iz vrst stranke SD. Pirjevčevo je sicer podprla večina članov lokalnega odbora, na stranko so naslovili tudi protestno pismo, na katerega pa Golob v svoji aristokratski drži še ni odgovoril.

Zaradi vmešavanja stranke na delo na lokalni ravni se je Nada Pirjevec odločila, da izstopi iz stranke Gibanje Svoboda. Kot razlog za izstop je za Primorske novice navedla “vmešavanje stranke v njeno delo”.  Sicer pa naj izstop iz stranke svetnikov Gibanja svobode nebi bil edini. Časopis Delo   navaja, da naj bi do morebitnih izstopov iz stranke lahko prišlo še v Trbovljah in na Jesenicah.

Očitno je plesa res konec!

vir: Žurnal24

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
65%
3.1km/h
6%
-2°C
1°
-2°
-1°
Sun
-3°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA