Zaradi lažnih potrdil PCT, na policiji skupno odpustili ker 6 uslužbencev!

POTRDILO PCT

Očitno pri lažnih potrdilih PCT vre  tudi med uslužbenci policij. Do sedaj naj bi iz policije skupno odpustili kar 6 uslužbencev.

POLICISTI ŠUŠMARILI Z LAŽNIMI POTRDILI O PCT

Inšpektor v sektorju uniformirane policije in kriminalistka Policijske uprave Murska Sobota sta pred dnevi prejela sklep o prepovedi opravljanja dela. Kot danes piše časnik Večer, sta se zaradi lažnih PCT potrdil znašla pod drobnogledom posebnega oddelka specializiranega državnega tožilstva, ki preiskuje kazniva dejanja policistov. Proti njima je bil uveden postopek izredne odpovedi pogodbe o zaposlitvi, so po poročanju časnika Večer potrdili v Generalni policijski upravi.

Novembra so namreč po več slovenskih krajih potekale hišne preiskave, in to pri policistih, ki naj bi imeli lažna PCT potrdila. Na posebnem oddelku, ki usmerja preiskavo, so potrdili, da so preiskave potekale tako na območju PU Murska Sobota, kot tudi drugo po Sloveniji. Poleg uslužbencev PU Murska Sobota naj bi ukrep izredne odpovedi pogodbe o zaposlitvi po poročanju Večera doletel še štiri uslužbence iz Generalne policijske uprave in policijskih uprav Ljubljana, Kranj in Koper. Piše portal maribor24.

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.