Zaradi ponesrečenega vnuka Janeza Zemljariča, so želeli drugega ponesrečenca iz helikopterja premestiti kar v rešilec, kjer bi lahko umrl?

Janez Zemljarič
slika: Nova24

Kot v starih partijskih časih. Očitno nekdanji šef Udbe Janez Zemljarič upravičeno velja za strica iz ozadja. Še posebej ima očitno velik vpliv na UKC Ljubljana.

Partija ima očitno še velik vpliv

Kaj se zgodi, ko ima stari partijski mogotec vpliv tudi v času samostojne Slovenije? Moški pri 40-ih letih je imel prometno nesrečo na isti dan in na podobni lokaciji kot vnuk Zemljariča. Pri tem je bilo opaziti, kako se pritiska na zdravnike, da naj naredijo vse, kar je mogoče, za oskrbo Zemljaričevega vnuka, čeprav ta še zdaleč ni bil edini, ki je potreboval vso njihovo pozornost. Skoraj pa se je tudi zgodilo, da bi ostal tudi brez prevoza s policijskim helikopterjem, če bi ugodili zahtevi, da se namesto njega odpelje vnuka Janeza Zemljariča.

Kot je za Demokracijo povedal ponesrečeni moški: “Bil sem na intenzivni in se spoznal s samim delovanjem in vplivom Zemljariča. Njegov vnuk se je tako kot jaz ponesrečil z motorjem. Bil sem še pri zavesti, ko so me dali v helikopter. Hoteli so me dati že ven, ker so se pojavile težave pri zapiranju vrat.” Tedaj je prišlo obvestilo o še eni nesreči, zato je prišlo do poziva, da naj se raje odpelje Zemljaričevega vnuka , a se je policist v helikopterju vseeno odločil, da odpelje prvega ponesrečenega moškega, kajti drugače verjetno ne bi niti preživel.

Razsodnost policista, je torej moškemu rešila življenje. Tudi Zemljaričev vnuk je okreval. In zato niso bili potrebni nobeni “partijski” pritiski. Janezu Zemljariču je treba končno povedati, da komunizma v Sloveniji ni več.

po viru: Demokracija

MG

 

VREME

Maribor
delno oblačno
93%
0.5km/h
37%
12°C
13°
11°
12°
Thu
13°
Fri
12°
Sat
11°
Sun
14°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.