Zajem slike: Nova24.tv

Kaj je Milan Kučan počel pred Ministrstvom za Infrastrukturo počel s kuverto? Kaj je bilo notri? Komu je bila namenjena.

Komu je bila namenjena kuverta Milana Kučana?

Predsednik Foruma 21, ki kot nekdanji predsednik republike vsak mesec prejema kar 4.779 evrov pokojnine, Milan Kučan je iz avtomobila prišel z neko kuverto.  Komu je bila namenjena? Vir na Demokraciji, kjer so posneli fotografijo, je sicer prepričan, da je Kučana v prostore ministrstva videl vstopiti in izstopiti pri zadnjem vhodu, zato nekatere informacijeod včeraj preverjajo novinarski kolegi Demokracije tudi pri ministrstvu za infrastrukturo, ki ga vodi predsednica stranke SAB Alenka Bratušek.

foto: Škandal24

Po objavi posnetkov Kučana s kuverto pod njenimi vrati so na tednik Demokracija prejeli številne informacije, kaj naj bi se dogajalo. Nekateri trdijo, da se Alenka Bratušek nadeja tretjega kroga iskanja mandatarja, v katerem naj bi se bila pripravljena “dati na razpolago”, karkoli že to pomeni. 

Je pa prejemnik najvišje pokojnine v državi odgovoril, da je bila, kuverta namenjena očetu Kučanovega vnuka, s katerim se je dobil v tamkajšnjem lokalu. Torej Branimirju Štruklju? Koliko je v tem resnice in koliko ne kolegi z Demokracije niso preverjeli, kot tudi ne kaj je bilo v kuverti. Ali je Kučan lagal ali ne, pa presodite sami!

 

VIRI: Demokracija, Škandal24

MG