ZASAČENA DRUGIČ! V incident vpletena tudi članica posvetovalnega odbora Nataše Pirc Musar

Pred nekaj urami smo (TUKAJ) objavili ime, levičarske aktivistke, ki je povezana z inštitutom 8. marec Kristal Šraj, ki je zakuhala včerajšnji incident sredi ljubljena  Sedaj se je pojavilo še eno ie, ki še bolj izstopa.

Včerajšnji posnetek uničevanja tuje lastnine, oziroma, lahko bi rekli kar levi vandalizem, se je na spletu hitro razširil. na posnetku pa kar nekaj levih aktivistk, med drugim tudi članica posvetovalnega odbora Nataše Pirc Musar, predsednice države. Gre za nedopustno ravnanje levičarskih skrajnežev. Iz posnetka, ki se je hitro razširil po spletu je bilo mogoče razbrati, da je med levičarskimi aktivistkami tudi Sara Štiglic, članica Mladinskega posvetovalnega odbora predsednice republike Nataše Pirc Musar. kar je zagotovo največja sramota urada predsednice republike.

Kar nekaj časa je trajalo, oziroma kar 20 ur po dogodku, da se je oglasila tudi predsednica države Pirc-Musarjeva. V sporočilu za javnost so v  njenem kabinetu zapisali, da je predsednica obsodila neprimeren način komunikacije do drugače mislečih na novinarski konferenci predstavitve dogodka in da je bila šele pozneje seznanjena z dejstvom, da je bila v to komunikacijo vpletena tudi članica njenega odbora.

Poteza predsednice države je bila tokrat preudarna in pravilna, a se sprašujemo, ali nebi zaradi tega incidenta morala odstopiti tudi ona sama. Taka sovražnost v družbi in sovražnost do drugače mislečih, neti v slovenski družbi razkol, še posebej če to sproža nekdo iz urada predsednice države.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.