Zdaj pa bo? Spoznajte vplivnico Samanto, ki prihaja na pomoč h Golobu!

Samanta Cimerman, slika Politikis

Kaj vse si ne bodo izmislili vladajoči, ob skokovitem padanju podpore? Golobova ljubica, naj bi namreč v vlado pripeljala kar vplivnico Samanto Cimerman. Piše Spletni časopis.


Ljubica predsednika vlade ima očitno velik vpliv na dogajanje in javno mnenje, ki je trenutno na čisti nuli. Delo vlade kot pozitivno ocenjuje le 13,6 odstotka vprašanih, kar je velika Golobova sramota. A pozor, namesto tega, da bi si predsednik vlade popravil zaupanje z delo in odgovornostjo, je v vlado privlekel vplivnico, ki bi ga rešila pred porazom.

Vlada vsak mesec bolj tone. Če se bo tako nadaljevalo bo vlada s podporo šla v minus. Ni sicer jasno, kaj bi vplivnica Samanta Cimerman sicer delala v vladi, Samo svetovala, ali pa mešala meglo, kar ta vlada in ministri dobro obvladajo.

Očitno so taki medijski “experti”, ki ne delajo prav veliko, primerni za Golobovo vlado. Do sedaj je vplivnica od države pokasirala, kot pravi erar,  8000 evrov. Bomo videli koliko bo sedaj.

 

 

VREME

Maribor
delno oblačno
48%
7.2km/h
40%
25°C
27°
23°
25°
Sat
15°
Sun
14°
Mon
17°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.