Zdaj vemo od kod Niki Kovač denar iz tujine! Nasedel ji je celo Barak Obama? #odzivi

slika, fotomontaža

Kako že gre tisti pregovor? Laž je nesmrtna duša levičarjev? No za kaj takega v ZDA niso vedeli. Tam komaj vedo krje je Slovenija. Očitno se z manipulacijami a pretentati tudi nekdanjega predsednika Baraka Obamo.

Nekdanji predsednik ZDA Barack Obama je v oddaji The Daily Show povedal zgodbo o tem, kako je v Sloveniji potekal referendum na temo družinskega nasilja. Menda kar dvakrat. Organizirala naj bi ga seveda njegova štipendistka Nika Kovač. Neverjetno, pretentali so celo Baracka Obamo,” je komentiral nekdanji premier Janez Janša in pojasnil, da so mu referendum o zakonu o vodi očitno prodali kot referendum o nasilju v družini. “Če lažejo nekdanjemu predsedniku ZDA, je laganje volivcem v Sloveniji res malenkost,” je še ocenil predsednik stranke SDS. 

Medtem ko so nekateri tuji mediji pisali, da je aktivistka in Obamova štipendistka Nika Kovač s kampanjo proti slovenskemu zakonu o vodah preprečila privatizacijo voda svoje domovine, da se bori tudi proti predsodkom in se zavzema za enake pravice na številnih drugih področjih, je nekdanji predsednik ZDA očitno še slabše obveščen o tem, kaj počne štipendistka njegove fundacije.

Bo o tem potrebno obvestiti njegovo fundacijo, da ne bo denar razmetaval za referendume, ki jih sploh ni!

Kako pa bo Nikica Obami predstavila referendum o RTV?

 

Novi Mustang MACH-E - Podjetje Avtomobili P.R. d.o.o. uspešno deluje že od leta 1990, kar pomeni, da je bilo med prvimi prodajalci vozil v samostojni Sloveniji.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
89%
1.1km/h
79%
1°C
3°
0°
1°
Wed
2°
Thu
3°
Fri
2°
Sat
1°
Sun

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA