Že skoraj pozabljeni posnetek! Tako je Janez Zemljarič, leta 2014 napadel novinarja POP TV!

Janez Zemljarič, slika twitter

Zgodilo se je leta 2014. Takrat še živ in zadirčen Janez Zemljarič je živel še v svojem rdečem socialističnem svetu in mislil, da je to, kar je nekoč počel v UDBI, v Sloveniji še vedno dovoljeno.

Novinarska ekipa POP TV je leta 2014 Zemljariča slučajno ujela v stolpnici WTC za Bežigradom v Ljubljani, kjer ima njegovo podjetje prostore. Na vprašanja ni hotel odgovarjati, ker pa je ekipa nadaljevala s snemanjem, je razburjeni Zemljarič zahteval, naj ga pustijo pri miru, nato pa stopil do snemalca, zagrabil objektiv in mu fizično preprečil snemanje.

Takrat je proti temu dejanju protestiralo tudi združenje novinarjev in publicistov (ZNP), ki je ostro obsodilo fizični napad nekdanjega načelnika SDV Janeza Zemljariča na novinarsko ekipo POP TV, medtem ko ga je ta želela vprašati o udbovskih umorih in njegovi vpletenosti vanje. 

Posnetek napada ne spletni strani 24ur ni več dostopen. Si ga pa na našem portalu vseeno lahko vseeno lahko ogledate. Tudi to je zapuščina nekdanjih komunističnih veljakov, ki so mnogim ljudem v Sloveniji prinesli zlo.

Bomo pa na našem portalu še naprej odkrivali vse barabije, ki jih je počenjal Janez Zemljarič. Predvsem o udbovskih umorih pod njegovim poveljem.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
85%
2.6km/h
100%
1°C
1°
-1°
-1°
Fri
-1°
Sat
-1°
Sun
-2°
Mon
-1°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA