Zlatko Čordič se je posipal s pepelom. Poglejte kaj je povedal! (odzivi)

Provokator Zlatan Čordič Zlatko se je danes v svojem videu opravičil Milanu Kreku zaradi včerajšnjega nadlegovanja.

Zlatan Čordić se je opravičil

In če nam je še v včerajšnjem odzivu Zlatko povedal: “Kar zadeva dogodek, ti lahko rečem samo ‘živela demokracija’,” pa danes govori povsem drugače. Čeprav spornega posnetka s svoje Facebook strani Zlatko ni odstranil, se je danes direktorju NIJZ javno opravičil za svoje neprimerno obnašanje.

“Človek dela napake. Ena teh je tudi moj včerajšnji intervju. Za svoje nespametno dejanje do gospoda Kreka se mu globoko opravičujem,” je zapisal nad objavljenim posnetkom na Twitterju. Kot je povedal, ni imel namena užaliti Milana Kreka. V nadaljevanju je raper pozval vse, naj se še naprej držijo vseh ukrepov. Gre sicer za ironično dejanje, glede na to, da Zlatko včeraj na posnetku ni nosil zaščitne maske in ni upošteval socialne razdalje do Kreka. Upajmo le, da ga bo tudi zaradi tega doletela kazen.

So se pa na opravičilo oglasili tudi “njegovi” zvesti twiteraši:

(zapisi na družbenih omrežjih niso lektorirani in ne izražajo vedno mnenja uredništva našega portala)

Ljudje opravičila, kot pravijo mnogi, niso sprejeli. bi se pa Zlatko moral opravičiti tudi televiziji Nova24TV zaradi kraje kamere, Janzu janši zaradi slike, kjer Janšo primerja s Hitlerjem in tudi vsem državljanom Republike Slovenije, ker ne spoštuje odloka o prepovedi zbiranja in ker ne nosi maske.

PM

VREME

Maribor
dež
93%
2.1km/h
100%
20°C
20°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.