Maja nas bo na izboru za Pesem Evrovizije v Rotterdamu na Nizozemskem zastopala Ana Soklič. V konkurenci 12 nastopajočih je prepričala z balado Voda.

Zmagovalka Eme dvignila precej prahu zaradi izjave o bogu?

Ana Soklič je poskrbela tudi za veliko razborjenja predvsem levičarske srenje. V prvi izjavi po razglasitvi zmage se je spomnila Jezusa Kristusa, ob kar so se na družbenih omrežjih nekateri obregnili, številni pa so jo s spoštovanjem pohvalili.

Oglasila se je tudi vrhunska pevka in prav tako pevka na Evroviziji Alenka Gotar:

Izbrskali smo nekaj zanimivih odzivov na družbenem omrežju facebook (nelektorirano):

TadejaZelo lep melodičen komad in Ana ima super vokal👌 čestitam zmagovalki. Pa negativci zadržite se, če punca verjame v svojo vero, še ni potrebno biti žaljiv in agresiven. Vsak veruje po svoje in človek bi moral biti do drugega človeka spoštljiv
KristinaNisem gledala Eme, tako da ne vem, kakšna je konkurenca…zmagovalka pa mi žal ne sede…izjava z Jezusom Kristusom mi je potegnila zaveso na oke…halo!!!
MatejBRAVO, Ana, čestitke in vso srečo!!!
Verjamem da bo marsikdo izustil že nekako znano frazo “Ne morem faking verjet”, ampak meni je bila kul!!!
DejanZmagovalka slovenske evrovizijske pesmi Ana Soklič javno na Rtv Slovenija: “Ne vem kaj bodo rekli ljudje …” Ana, Ljudje bomo omembo Jezusa Kristusa sprejeli z navdušenjem.
Verjamem pa, da komunisti ne bodo ravno veseli 😂😍😍💙💛 #
BoštjanA vam besede Jezus kristus v angleščini zveni drugače in ima drug pomen mogoče. Kolk ste bogi…..Bravo Ana, to si Ti.
RobertJezus Kristus kak smo žejni še ena ki nas bo žejne peljala čez vodo, Lina bi bla mogoče bolš bi mogoče od Bosne dobil 12 točk🤣
AndrejBravoooo. Slovenska pesem zmagala. 😊
AlexZa vse tiste negativce in hejterje. Pičke gadne da ne morm drgac rečt. Da vas ni sram. Roko dam v ogenj da vas je 99% takih k se not ne poznate kaj sele zapet črko A. Pač slovenci. Namest da bi bli vesel za sočloveka za dobro opravljeno delo, ne ga je treb spluvat do konca, itak drgac niste zdravi. Res nimam besed. Upam da boste enkrat vsi dobil nazaj v isti meri, če ne več pluvanja in negativizma v vaše življenje, da se bote enkrat če sploh zavedal obcutka in se naučil manir. Bravo vsem nastopajočim tebi Ana pa še najbolj. Vi nasprotniki in negativci tle gor se pa požrite med sabo.
AljaSeveda čestitke Ani to se spodobi.Toda sprašujem se, ali res moramo biti vsako leto na Eurosongu…denar se lahko tudi drugače porabi .
FranjaNorcujete se iz izvajalke ,ki je lepa tako odzunaj kot tudi ocitno navznoter duhovno … Da o barvi vokala in besedilu pesmi sploh ne govorim . Tak kot sem ze lani rekla Slovenci pac ne sezemo dalje od “zapel mi je na na na na na “in ostalih pesmi ,ki so “na prvo zogo” .Letos imamo celi paket … In samo ji lahko cestitamo . 👏

Mnenja so različna. Je pa Slovenija spet razdeljena. Levičarji zmagovalke ne marajo, ker je omenila boga, južnjaki pa je ne marajo, ker je premagala “južnjakinjo” Lino Koduzović. Vsi ostali pa… bomo zanjo držali pesti.

Samo Jezus Kristus je ta, ki nas vodi

MG