Zmerjanje poslancev se nadaljuje. Tokrat bi jih pobijali s kijem!

grožnje protesti levi
grožnje, slika je simbolna

Uporabnica družbenih omrežjih, ki se izdaja za Vero Janković Olujić je tokrat šla res predaleč in policija v tem primeru nebi smela imeti pretežkega dela.

Uporabnica Facebook-a grozila poslancem z ubojem

Lažna, ali prava oseba Vera Janković Olujić je v spornem komentarju, pri katerem je zares šla predaleč zapisala: “Vsi  vi v parlamentu niste vredni, da vas pljuvamo … Ubit vas je treba s posrano toljago, izdajalci!” Toljaga je v prevodu kij ali gorjača. Po eni strani tovrstni zapisi razodevajo, kako obupani so nekateri levi ekstremisti in kako se jim meša od vsega “hudega”, po drugi strani pa se komu lahko tudi zmeša in začne ukrepati na lastno pest.

Ob tovrstnih grožnjah na misel pride nedavna pljuvaška akcija levih ekstremistov z naslovom “Pljuni in se nasmehni, tako bo dan lepši!” K tej akciji je vabila tudi levičarska ekstremistka Anica Bidar. Tudi proti njej policija še ni nič ukrepala. 

PM

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.