Marko Koprivc
Marko Koprivc na protestu (desno)

Krize s koronaviruosom zagotovo še ne bo hitro konec. Ustavno sodišče je namreč dovolili proteste v času epidemije in poskrbelo za nevarno situacijo, novih okužb.

LEVIČARJI ŽE NAPOVEDUJEJO NOVE PROTESTE

Nori levičarji so se spet zbrali na protestih. tudi tokrat okoli 19. ure na Trgu republike zbrali t. i. petkovi kolesarji in odprli “novo kolesarsko sezono”. Simbol tokratne akcije je bila maskota motorne žage.

Na Facebookovi strani Protestne ljudske skupščine so sporočili, da je ustavno sodišče včeraj začasno zadržalo izvajanje tretjega odstavka 4. člena odloka o omejitvi gibanja in prepovedi zbiranja ljudi v delu, ki se nanaša na prepoved shodov. 27. aprila pa  so levičarji napovedali množični protestni shod ob 17. uri na ljubljanskih ulicah in trgih.

To je posmeh tistim, ki se trudijo za vse obolele v bolnišnicah, domovih za ostarele ali doma. To je posmeh za vse delavce civilne zaščite in policije in  ne-nazandnje posmeh vsem državljanom, ki se trudijo upoštevati ukrepe za zajezitev koronavirusa.

Čakamo, da se odgovorni na ustavnem sodišču pokesajo in prevzamejo odgovornost za nove obolele in nove smrti, ki jih lahko pričakujermo!

PM