policija-stop vnukinja
policija-trak

Policisti so prišli na sled štirim osumljencem za umor 77-letnega Slavca Knaflja. Policisti so priprli tri kočevske Rome in Izoljana.

krutega umora obdolženi kar štirje

Preiskovalna sodnica ljubljanskega okrožnega kazenskega sodišča je po poročanju omenjenega časnika odredila pripor za tri kočevske Rome in enega Izoljana. Ti naj bi 77-letnega Slavca Knaflja umorili v grosupeljskem gozdu zaradi dva tisoč evrov.

kot pišejo Slovenske novice je preiskovalna sodnica ljubljanskega okrožnega kazenskega sodišča brez pomislekov odredila pripor za tri kočevske Rome, in sicer za 24-letnega Marjana B, 19-letnega Mihaela G., leto dni starejšega brata Marjana G. in pri njuni družini živečega 23-letnega bratranca, sicer izolana Marka B.. Pokojni nikomur ni hotel nič žalega, a mučitelji so bili z njim neusmiljeni. Osumljenci bodo tako odgovarjali za smrt 77-letnega Slavca Knaflja, ki je bil zvezan in brutalno pretepen in je v hudih mukah umiral skoraj 24 ur.

Knafelj je živel v gozdu v zabojniku, tam so ga tudi našli zvezanega in močno poškodovanega. Skoraj enourno oživljanje ni bilo uspešno. Kot je za televizijo Planet povedal njegov prijatelj Tomaž Zadnik, je bil pokojni strasten kolesar in je letno prekolesaril tudi do 20 tisoč kilometrov, ob tem pa je tudi pisal in risal.

Pred letom je nedaleč stran, prav tako v gozdu, kjer je živel, umrl tudi Slavčev brat Avguštin.

PM