Župan Arsenovič, ponovno brez maske, izrazil podporo oglobljenim dijakom!

Saša Arsenovič
slika: FB profil Saše Arsenoviča

Na stran dijakov, ki so bili oglobljeni zaradi kršenja odlokov o preprečitvi širjenja koronavirusa. se je postavil tudi župan Saša Arsenovič.

Saša Arsenovič podprl oglobjene dijake

Saša Arsenovič, ki svojemu hišnemu časopisu večer, večkrat drži “štango”, se je pred novinarji pojavil (ponovno) brez maske. Očitno ga koronavirus ni spametoval. Še bolj zanimivo pa je to, da je podprl oglobljene mariborske dijake, ker so organizirali prepovedan shod v času epidemije in so obtoženi ogrožanja javnega zdravja. Očitno se župan ni naučil prav nič in časov, ko je sam (nehote) širil virus po občini.

Preberite tudi: Vsaj 10 dijakov, obtoženih ogrožanja javnega zdravja

Žalosten sem, da je država v tem primeru izkoristila svojo moč in po mojem mnenju nesorazmerno kaznovala tiste, ki so bili morda v najtežji situaciji. Pet mesecev brez druženja, brez pravega izobraževanja. Mislim, da obstaja tudi drugačen način, recimo opozorilo ali pogovor. Nekaj bolj državotvornega. Ni mi všeč politizacija tega, ker govorimo o stiski otrok. Sam imam štiri, od tega dve hodita v šolo, tako da natanko vem, kako težka situacija je bila ves ta čas,” je dejal Arsenovič.

Župan Arsenovič brez maske pred novinarji, slika Maribor24

Nebi sicer radi sodili o tem, kakšen starš je Arsenovič, a najbolj bi se sam moral zavedati, da je koronaviru, katerega je tudi sam (nehote) “pomagal” širiti po občini, še kako nevaren in da so bile šole zaprte zaradi preprečitve tega nevarnega virusa med otroci. Kot izobražen in vedno bil “pameten” župan, pa bi bilo dobro, če bi svojima otrokoma, pri učenju kdaj pa kdaj pomagal, da nebi bila otroka v taki stiski, kot pravi sam, da sta.

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
54%
2.1km/h
20%
24°C
26°
23°
24°
Fri
13°
Sat
15°
Sun
14°
Mon
12°
Tue

TWEET DNEVA

 
WhitePress marketinška platforma za ustvarjanje, distribucijo in analizo vsebin, ki se uporablja predvsem za potrebe digitalnega oglaševanja. Na platformi se lahko oglaševalci in marketinške ...

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.