Župan Soršak trdi, da je za stojnico na travi pred občino dobil dovoljenje?

Stojnico za zbiranje podpisov podpore je danes kar na travo pri občini Hoče-Slivnica, poleg slaščičarne postavil župan Hoč Marko Soršak. Z občine so nam zatrdili, da je župan za postavitev pridobil vsa potrebna dovoljenja. Oziroma si jih je verjetno kar sam napisal. Dokumentov nam sicer ni posredoval, le odgovore.

Na občini Hoče-Slivnica so nam zatrdili, da je župan  Marko Soršak pridobil vsa dovoljenja za postavitev in uporabo stojnice pred občino. Lastnik zemljišča je Občina Hoče-Slivnica. Lista Znamo zmoremo! Marko Soršak je z Občino Hoče-Slivnica sklenila Pogodbo št. 0934-1/2022-002 za najem stojnice. Izdana je bila tudi odločba št. 4422-014 o uporabi javne površine, ki jo je izdala Občinska uprava Občine Hoče-Slivnica.

Kot trdijo na občini je župan, oziroma njegova lista v mestnem svetu za najem stojnice odštela 18,30 € skladno z veljavnim cenikom in za uporabo javne površine uporabnina 2 € skladno z veljavnim odlokom. Naj bi pa župan  današnji dan koristi letni dopust.

Sicer pa, kot nam je zatrdil vir blizu občine naj bi zjutraj župan prišel normalno v službo, zagotovo pa si bo, po objavi našega članka verjetno res pisal dopust?

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.