Zvesti član NSi, Janezu Pogorelcu zapisal, kar mu gre.

Janez Pogorelec, slika Nova24TV

Janez Pogorelec in strankarska kolegica Ljudmila Novak, oba Nova Slovenija (NSi) imata isto “bolezen” oba namreč sanjata Janeza Janšo.

V  letu 2024 bodo Evropske volite. Zagotovo najbolj zanimive do sedaj, saj bodo nekakšen pokazatelj, kam se je nagnilo slovensko politično telo. Kandidatov za Evropo je veliko, tudi nekaj znanih imen je že znanih, med njimi tudi predstavnica NSi, Ljudmila Novak, za katero pa je znano, da v Evropskem parlamentu ne glasuje ravno po krščanskih vrednotah, katere sama zastopa. Ji pa pri tem prav nič ne pomaga njena sovražna retorika do predsednika Slovenske demokratske stranke (SDS), Janeza Janše.


Z Janezom Pogorelcem, ki je sicer eden tistih ki veliko laja, sta z Ljudmilo na enaki valovni družini, kar se tiče udrihanja po predsedniku stranke SDS Janezu Janši. Tudi na naš portal se je obrnilo nekaj članic in članov NSi, ki jih moti sovražna nastrojenost Pogorelca do Janeza Janše, saj bi bilo potrebno stranko krepiti in ne skregati med sorodno podobnimi strankami.

Tako se je oglasil tudi Matej Kovač in na omrežju X zapisal: “Sem med ustanovnimi člani NSi in bil zvest volivec, dokler nista ti (Janez Pogorelec) in Ljudmila Novak usmradila NSi s svojo obsedenostjo z Janšo in se nisem na lastne oči prepričal kako so nekateri funkcionarji NSi uslužni do protikrščanskih lobijev. Ne me zmerjati, da sem zmanipuliran!”

Očitno bo najbolj obseden član NSi z Janezom Janšo, Pogorelec, doumel, da je taka obsedenost, ne samo napaka, ampak čista norost, šele ko bo prepozno?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.