..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

24/7 avtomat(ska) tržnica

Slika: ORF

Ker je mestna tržnica v Lienzu (A) odprta samo ob koncih tedna so upravljalci med kupci opravili anketo, katera je pokazala, da veliko kupcev želi izdelke tudi med tednom. Omenjena anketa je privedla do zamisli o 24 urni tržnici, pravi predsednik tamkajšnje mestne tržnice Berno Mühlburger.

Tržnica ponuja trenutno 240 izdelkov

Zanimiva avstrijska pridobitev se nahaja v nekdaj zapuščeni trgovini, katera olajša neposredno trženje vzhodnotirolskih kmetijskih proizvodov. Trenutno ponuja 240 izdelkov v samopostrežbi in iz avtomatov. Glede na povratne informacije so kupci veseli, da lahko zdaj kupujejo tudi regionalno ekološko hrano, ko so druge trgovine že zaprte.

24urna tržnica

Slika: ORF

Ponudniki imajo s trgovino še eno prodajno priložnost – dodatek k običajni tržnici. Vsak dan lahko sami dostavijo in v trgovino zložijo sveža živila s kmetije, katera sicer ponujajo tudi na mestni tržnici.

Blago se prodaja preko avtomatov, zato je trgovina odprta 24 ur. Po besedah ​​vodje prodaje Dorli Obermoser je ponudba dobro sprejeta, kupci pa dejansko nakupujejo 24 ur na dan tudi v nočnih in zgodnjih jutranjih urah. Plačilo je mogoče izvesti v gotovini ali z uporabo bančne kartice, sestavljen nakupovalni voziček pa lahko uporabniki sestavijo kar preko spleta.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
43%
8.8km/h
0%
19°C
21°
18°
17°
Fri
11°
Sat
4°
Sun
5°
Mon
2°
Tue

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.