8.marec joče od sreče, med tem pa prejme še donacijo 32.906,24 evrov?

Nika Kovač, slika, družbeno omrežje X

Kakšno neverjetno veselje se dogaja pri inštitutu 8 marec, ker vsi jočejo od sreče. Pa ne zato, ker bi njihova šefica Nikica shujšala, ampak, kot so zapisali, ker je Evropska komisija potrdila njihov predlog za zbiranje podpisov za varen in dostopen splav v Evropi. 


Mogoče so jokajoče od sreče, ujele še zadnji vlak Evrope, ki bo naslednjih volitvah morebiti ne bo več levičarska postojanka, za neumne levičarske ideje, ampak napredna Evropa z zdravim razumom in pametjo. A vendar so “Nikice” sporočile da jočejo sreče.

Sicer pa so v 8. marcu verjetno imeli razlog za jok od sreče tudi takrat, ko jim je neka mala občina na Gorenjskem, Žirovnica nakazala 108 evrov, kot namen plačila pa navedla kar “Donacija sejnine – pomoč poplave!” Je šel ta denar za tiste rožice, ki so jih pri 8. marcu sadili v Črni na Koroškem, med tem, ko so drugi čistili blato?

A kot razkriva Bojan Požar so dekleta jokale od sreče, bolj zaradi večje donacije v višini kar 32.906,24 evra izpred meseca dni, za bog si ga vedi kaj. No sedaj imajo punce res razlog, da se razjočejo?

32 tisoč razlogov da so (za)jokale od sreče?

 

 

 

 

 

 

VREME

Maribor
delno oblačno
93%
0.5km/h
37%
12°C
13°
11°
12°
Thu
13°
Fri
12°
Sat
11°
Sun
14°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.