Spoznajte človeka, ki je (edini) glasoval proti mega protikorona zakonu!

Miha Kordiš
slika: Škandal24

Medtem, ko so poslanci potrdili prvi protikoronskki sveženj namenjen gospodarstvu in ljudem, so se predvsem gospodarstveniki oddahniki.

Vlada se trudi, Levica pa nas zavaja?

Sprejetje prvega svežnja ukrepov so pozdravili v Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, kjer so ocenili, da je država z ukrepi pokazala, da želi pomagati ohraniti podjetja in delovna mesta. “Gre za megazakon, s katerim poskušamo ustvariti finančno blazino, da bi lahko Slovenija tudi po koncu epidemije normalno živela,” je v četrtek dejal premier Janez Janša.

A namesto pohval in dobrega dela v samo sedmih dneh s skupino strokovnjakov, so Slovenci naleteli na neodobravanje predvsem levih političnih strank. Še posebej člani Levice, ki so se glasovanja vzdržali, poslanec Miha Kordiš pa je glasoval celo proti. Prav sta prebrali PROTI! Poslanec Levice Miha Kordiš je že v svojem nastopu na torkovi seji Odbora za finance DZ za pandemijo novega koronavirusa okrivil kar kapitalizem, v nadaljevanju pa je krivdo za smrti pripisal privatizacijam zdravstvenega sistema. Nadaljeval je z neutemeljenimi očitki vladi, med drugim na račun javne objave pomoči samozaposlenim, očital pa jim je tudi, da naj bi vlada z megazakonom financirala kapitaliste.

In ko so poslanci DZ RS kljub nagajanju opozicije le glasovali ZA, se je Levica, pa še kak levičarski “strokovnjak”, glasovanja vzdržala, Miha Kordiš, pa je glasoval proti

zajem slike RTV SLO

Prihajajo časi po koronavirusu, časi, kje si bo gospodarstvo celilo rane. In spet bodo to časi, kjer bomo mogli stopiti skupaj. Zato si zapomnite to ime in človeka, ki je v najbolj kriznih časih naše države pritisnil tipko PROTI ukrepom, za blaženje gospodarstva in pomoč ljudem.

MG


VREME

Maribor
jasno
88%
0%
10°C
10°
9°
9°
Sun
12°
Mon
14°
Tue
13°
Wed
11°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.