Ponovna gonja Marjana Šarca proti Janezu Janši

Marjan Šarec
slika: Demokracija

Kamniški “Luka Dončič”, ki to seveda ni nikoli bil, se spozna na številne stvari. med drugim, po novem, tudi na zunanjo politiko.

Sprenevedanje Marjana Šarca in Damirja Črnčeca?

Marjan Šarec se spet spreneveda. “Vedno, ko je na Balkanu počilo, so bile vzrok ozemeljske težnje in spreminjanje meja. Zato je nemogoče razumeti, kaj se dogaja v glavah naših dveh zunanjepolitičnih velemojstrov,” je zapisal na twitter profilu, po tem, ko so Janezu Janši podtaknili “balkansko” afero, ki jo v bistvu sploh ni bilo.

Očitno je zunanja diplomacija Fajon-Joveva enotna, ko gre za blatenje predsednika vlade. No prvak v metanju puške v koruzo je potem na Twitter delil še zapis, (še vedno) v stranki LMŠ delujočega Damirja Črnčeca, ki pa je zaradi osebne zamere do Janše le še eno mnenje, ki v bistvu ne šteje kaj dosti, ta je zapisal: “Vse bolj očitno je, da sta nas Janša in Borut Pahor zapeljala v neprecendenčni medn. škandal. Razpad ex-države je temeljil na nespreminjanju meja, sedaj bi delala “velike” države na škodo manjših narodov. Noro, nespametno, škandalozno, nepošteno in iz vidika male SLO hinavsko!”

Šarec je bil pred kratkim zadovoljen kako je vsa politika obsodila napad na dom občinske svetnice LMŠ, a kdaj se bo do groženj Janši in njegovim poslancem, ter do laži v medijih, ki vodijo k pozivanju po linču in pobijanju vse desnice v Sloveniji opredelila in takšna dejanja obsodila tudi LMŠ? Piše NTA.

PM

 

VREME

Maribor
jasno
32%
3.9km/h
0%
24°C
26°
23°
23°
Tue
10°
Wed
13°
Thu
10°
Fri
10°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.