Nori levičarji, bi radi nove volite. Danes jih je norelo nekaj deset.

Nori levičarji, ki vsak petek kolesarijo, so se danes kar toplo oblekli, saj jim vreme ni naklonjeno. Vseeno pa so tudi danes govorili neumnosti.

Ponovno norenje levičarjev

Danes je potekalo norenje nekaj 10 kolesarjev Trgu republike, ki so ponovno imeli partizansko temo, dan zmage,9. maja. Še bolj zastrašujoče pa je to, da smo prišli tako daleč, da protestniki poslancem postavljajo ultimat, “da naj v treh tednih uredijo zadeve” ali pa bo v petek 28. maja v Ljubljani “vseslovenski shod za predčasne volitve.”

Norostim levičarjev res ni videti ne konca ne kraja. To neumnost so zapisali v soporočilu:”Slovenija je po 80 letih ponovno pod okupacijo diktatorske oblasti, fašizma, ki ga izvaja Janez Janša, kršene so osnove demokracije, vladavine prava in svoboda. In ta vlada svoje očitne povezave z fašizmom in nacizmom niti ne skriva več. Predlog, da se za simbol predsedovanja uporabi črnega partnerja, je absolutno nesprejemljiv,” piše portal TOPTV.si

Očitno bomo na naslednjem velikem protestu, 28. maja spet deležni šikaniranja, groženj, ognja, uničevanja, postavljanja napisov na predsedniško palačo in podobno. Še vedno pa levičarskim zmazkom s podporo MS medijev ne gre v račun, da vlado sestavljajo politične stranke in ne ulica. Bo tokrat policija reagirala?

SLIKE: ZAJEM SLIKE / TOP TV

P.M.

VREME

Maribor
jasno
49%
2.1km/h
0%
21°C
23°
20°
21°
Tue
10°
Wed
13°
Thu
10°
Fri
10°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.