Družina in prijatelji še vedno iščejo 20-letnega Vida. Pomagajte!

vid

Za 20-letnim Vidom Sekolonikom iz Vuzenice, ki so ga nazadnje opazili ob reki Dravi v sredo, 14. aprila, se je izgubila vsaka sled.

Še vedno iščejo 20-letnega Vida

Svojci in prijatelji še vedno iščejo Vida Sekolonika. Okoli osme ure zjutraj je bil 14. aprila pri hidroelektrarni Vuzenica. Od takrat so svojci, policija, potapljači, gasilci, prijatelji in prostovoljci naredili vse, kar so lahko, da bi fanta odkrili. Žal ni še nič otipljivega, čeprav so v torek iz reke potegnili truplo, ki pa ga ni bilo mogoče identificirati in zdaj izvajajo DNK-analizo, s katero naj bi ugotovili, ali gre morda za pogrešanega. Najbližji, mama, oče in sestri  tega nočejo verjeti in še vedno kličejo: »Vid, vrni se domov ali vsaj pokliči!«

»Preiskali smo vse, kar je bilo mogoče. Poleg družabnih omrežij smo po širšem območju Koroške delili letake za tiste, ki nimajo interneta oziroma ne uporabljajo družabnih omrežij. Obiskali smo tudi mnoge gorske kmetije, če se je morda kam zatekel. Kontaktirali smo vse njegove prijatelje, a smo povsod naleteli na odgovor, da ga nihče ni videl ali slišal. Če bi vsaj imel mobitel pri sebi, bi ga najbrž odkrili, a žal je telefon, enako kot denarnica z denarjem in dokumenti, ostal doma. Hudo je, da se nam to dogaja, še posebno so prizadeti starši, ki so kronični bolniki, prebolela sta covid-19, zdaj pa še takšen udarec, ki je nekaj najhujšega  je za Slovenske novice povedala Vidova sestra Malvina in dodala, da ima pogrešani najraje elektriko, zato se je tudi vpisal v elektro šolo v Mariboru.

Vid je visok okoli 170 cm, je vitke športne postave in ima na paž pristrižene rjave lase. »Vse, ki bi ga opazili, prosimo, naj to sporočijo na telefonsko številko Policijske postaje Radlje ob Dravi (02) 887 06 00, na telefonsko številko 113 oziroma na anonimno številko policije 080 12 00,« je sporočila Milena Trbulin, tiskovna predstavnica PU Celje. Vid je bil v času izginotja oblečen v črno trenirko.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.