Glasbena šola Svet glasbe

Afera SODO! Alenka Bratušek naj bi Šarcu zagrozila, da če gre ona ven iz te vlade, vlada pade!

slika: tvitter

Vmešavanje Alenke Bratušek v kadrovanje državne službe SODO s sedežem v Mariboru, se še ni poleglo. Požareport odkriva nove podrobnosti.

Razkritje imen in njihovih povezav

Politični vdor Alenke Bratušek v kadrovanje na SODO naj bi bil brutalen, za njo naj bi stala Andrej Ribič, direktor Elektra Ljubljana, ter znameniti Robert Golob iz Gen-I, nekdanji podpredsednik Pozitivne Slovenije in bivši predsednik sveta Stranke Alenke Bratušek. Ribič naj bi bil tisti, ki obvladuje tudi predsednico nadzornega sveta SODO Mojco Soža, ki na slovenski sceni sicer operira kar s tremi priimki. Poleg priimka Soža se pojavlja še s priimkoma Golc in Goropečnik, zato jo je malce težje dešifrirati, in novinarjem tudi ni uspelo razkriti.

Mojca Soža alias Golc alias Goropečnik je namreč Ribičeva sošolka z magistrskega študija na ljubljanski Ekonomski fakulteti, skupaj z Ribičem sta bila kot predstavnika Jankovićeve Pozitivne Slovenije člana nadzornega sveta Geoplina, še prej, v času Pahorjeve vlade in Golobičevega Zaresa.

Izgovori Alenke Bratušek?

Ministrici Alenki Bratušek se je na včerajšnji izredni tiskovni konferenci, potem ko je na hitro odpovedala vse svoje druge obveznosti, tako rekoč “odpeljalo”. Vsaka njena tretja beseda je bila, da “fantje kradejo”, pri čemer bi lahko vedela, da če ve, da se krade, potem tudi ve, kdo krade, Tudi njeno vpitje, da ne bo “niti slučajno odstopila”, kaže na njeno  podobo. Svojega ministra Marka Bandellija, denimo, je nemudoma žrtvovala, sebe pa – niti slučajno?!

Kaže, da se je Šarčev poskus zamenjave Alenke Bratušek končal tisti hip, ko mu je Bratuškova, po informacijah Požareporta, po izbruhu afere SODO vrgla v glavo, da če gre ona ven iz te vlade, ta vlada pade!

KO BI VSAJ, PRAVIJO MNOGI!

vir: Požareport

MG