Akcija predsednika SDM Maribor, Luke Simoniča – Kje lahko pomagam?

Luka Simonič in Dejan Kaloh, slika SDS

Predsednik SDM Maribor Luka Simonič se je že večkrat izkazal po pomoči za vse, ki jo potrebujejo, predvsem pa zna prisluhniti ljudem.

Projekt Luke Simoniča, Kako vam lahko pomagam?

Tako je nastala zanimiva akcija, “Kako lahko pomagam?”, ki jo je Luka Simonič, ko evidentirani kandidat za poslanca Državnega zbora na listi SDS, začel izvajati v tem tednu.

V sklopu akcije “Kje lahko pomagam?” se je Luka, tako včeraj sestal z županom občine Hoče-Slivnica Dr. Markom Soršakom, kjer sta se spregovorila predvsem o problemih, s katerimi se občina Hoče-Slivnica spopada. V prvi vrsti je to

Letališče Edvarda Rusjana Maribor, ki še vedno čaka na svojo mesto pod soncem, spregovorila sta tudi o širitvi industrijske cone, o okoljskem terorizmu, ki se je zgodila pred kratkim, kjer so z kamionom v Pivolo odvrgli večje količino odpadnega blata, ter o Infrastrukturi.  S pomočjo te vlade bo tako v občini Hoče-Slivnica v naslednji mesecih zgrajen prepotreben dom za starejše občane, kanalizacija na območju Radizela in še mnogo cest, ki bodo razbremenile trenutne prometne povezave.

Sodelovanju med glavnimi odločevalci, torej politiko in občino je bistvenega pomena. Pomoč pa je v takšni in drugačni obliki vedno dobrodošla. Za vse nas in za boljši jutri.” Je dejal predsednik SDM in evidentirani kandidat za poslanca v Državnem zboru na listi SDS, Luka Simonič.

luka simonič

P.M.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
megla
88%
0.5km/h
100%
2°C
4°
1°
2°
Mon
2°
Tue
2°
Wed
2°
Thu
2°
Fri

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA