Počivalšek udaril nazaj. Poglejte kaj je naredil Alenki Bratušek?

FOTOMONTAŽA: portal Mravljišče
Počivalšek udaril nazaj. Poglejte kaj je naredil Alenki Bratušek?

Neumna avtokratska drža Alenke Bratušek, proti Zdravku Počivalšku se ni izšla. Kot pravi pregovor, Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade.

Kot smo pisali tudi na našem poratlu je predsednica SAB Alenka Bratušek odpotovala v Bruselj, kjer je obiskala stranko zavezništva liberalcev in demokratov za Evropo (ALDE). Od vodilnih je zahtevala, da stranko SMC izključijo iz skupine. Kot pravi predsednica SAB, bo ALDE od SMC najprej zahteval pojasnila, nato pa točko o tem uvrstil na sestanek vodstva, končno besedo pa bo imel svet stranke ALDE.

A Počivalšek je Alenki vrnil milo za drago. Na twitterju je zapisal: »Če bi bili vsi tako rdeči kot Alenka Bratušek, bi bila Evropa res KUL, kaj ne?«

Minister je na twitterju pripel tudi video, kjer Bratuškova veselo prepeva vsem poznano pesem “Bandiera rossa” iz časov, ko so takratni vidni predstavniki slovenske oblasti imeli rdeče “orgije”.

P.M.

.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.