Aktualno! Objavljamo vam vse faze sproščanja ukrepov!

koronavirus, okuženost
koronavirus Slovenija

Slovenija se tudi v letošnjem letu spopada s koronavirusom, Stanje se počasi umirja, a prepočasi, da bi bile hitro vidne spremembe.

VSE FAZE SPROŠČANJA UKREPOV

Vlada je po njegovih besedah že v začetku decembra sprejela načrt sproščanja ali zaostrovanja ukrepov, glede na to, da smo bili že takrat v drugem valu. “Vsi ukrepi, ki jih vlada od takrat naprej sprejema, so vnaprej predvidljivi,” je dejal Janša in dodal, da se sproti vnašajo novi podatki, tako da glede regijske situacije praktično ni nikakršnih neznank.

Splošna epidemiološka situacija v državi ni dobra. Zaradi razširjenosti angleške različice virusa v naslednjih tednih bistvenega sproščanja ukrepov ne gre pričakovati. Vlada je že v začetku decembra sprejela načrt sproščanja ali zaostrovanja ukrepov, glede na to, da smo bili že takrat v drugem valu. Vsi ukrepi, ki jih vlada od takrat naprej sprejema, so vnaprej predvidljivi, sproti se vnašajo novi podatki, tako da glede regijske situacije praktično ni nikakršnih neznank.

Kako se gibajo ukrepi v različnih fazah? Predstavljamo jih po vrsti:

Do 5. faze je torej še dolga pot.

PM

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
47%
4.1km/h
40%
13°C
14°
11°
12°
Sun
5°
Mon
6°
Tue
8°
Wed
8°
Thu

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.