Ali se kandidat za župana, gledalcem lahko kar enostvano zlaže?

Dogodek iz leta 1999 je zaznamoval pot gostilničarja Saše Arsenoviča. Takrat naj bi odgriznil del prsta svojemu natakarju in mu baje povzročil še več drugih poškodb po telesu. Poleg tega pa postavlja na laž Arsenovičeve trditve,  da naj o tem ne bi obstajala zdravstvena dokumentacija.

V zdravstvenem kartonu, naj bi  Arsenovič svojemu podrejenemu odgriznil konec desnega mezinca, ugriznil v hrbet, udarce je dobil tudi v prsa, desno lice in po obrazu. natakar je bil takrat tudi sprejet na poškodbeni oddelek, kjer so mu oskrbeli in zašili rano, ugotovili so, da je prišlo do amputacije zadnje falangena desnem mezincuin konfuzijetoraxa, ugriza v hrbet in številnih akskoraicij po obrazu. 

Kaj je pisalo v zdravstvenem kartonu oskodovanca ki mu je Arsenovic odgriznil prst?

Arsenovič, kljub vsem dokazilom in zdravstvenim kartonom še vedno trdi drugače. Za 24 ur zvečer je namreč povedal, da je oškodovanca v resnici branil, in trdi, da nič od navedenega, kar se mu očita nebi bilo res. In da ne ve, kdo je poškodoval njegovega natakarja. Zato se resnično sprašujemo, ali je kandidat za župana lahko nekdo, ki laže svojim občanom, pa čeprav gre za dejanje iz leta 1999?

MZ

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
83%
1km/h
76%
19°C
20°
17°
18°
Thu
21°
Fri
17°
Sat
16°
Sun
16°
Mon

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA