OBJAVLJAMO: zdravstveni karton oškodovanca, ki mu je Arsenovič odgriznil prst?

slika: Škandal24

Čeprav v volilnem štabu Saše Arsenovića, županskega kandidata SMC na lokalnih volitvah v Mariboru, skušajo pod preprogo pomesti marsikaj, kar bi lahko očrnilo podobo svojega kandidata, je prišla na dan zdravstvena dokumentacija o tem, kako je leta 1999 odgriznil del prsta svojemu natakarju in mu povzročil še več drugih poškodb po telesu. Poleg tega pa postavlja na laž Arsenovičeve trditve,  da naj o tem naj ne bi obstajala zdravstvena dokumentacija.

Objavljamo zdravstveni karton oškodovanca, ki mu je kandidat za župana Saša Arsenovič odgriznil prst. Zdravnik je zapisal sledeče poštkodbe:

” 23.letni bolnik je prvič pri nas. Doslej je bil zdrav. 1.1. leta 1999 ob 3.00 uri ponoči je prišlo do pretepa in njegov delodajalec mu je odgriznil konec desnega mezinca, ugriznil ga je v hrbet, udarce je dobil tudi v prsa, desno lice in po obrazu. Bil je sprejet na poškodbeni oddelek, kjer so mu oskrbeli in zašili rano, ugotovili so, da je prišlo do amputacije zadnje falangena desnem mezincuin konfuzijetoraxa, ugriza v hrbet in številnihakskoraicij po obrazu.Zaradi tega dogodka je izgubil pogodbeno delo, ker ne more več kontaktirati z ljudmi, ki so bili udeleženi, ostal brez službe. Še vedno ima bolečine v desnem mezincu, čeprav je rana zaceljena je mezinec boleč, otekel in rdeč. Povsod se zaletava z njim, dotik in pritisk na krn je boleč.”

slika: portal v Fokusu

Od takrat se je (oškodovanec op.a.) spremenil. ponoči se mu vsiljujejo grozljivi prizori, ga prebujajo, vznemirjajo, ponoči ga tlačijo more, težje kontaktira z ljudmi, bolijo ga tudi zobje desno zgoraj, kamor je dobil udarec. Nevrološki status je brez predmeten. Predzadnja falanga mezinca je na desni roki zadebeljena, rdeča, otekla. Ostanek nohta raste kremljasto in je na dotik boleče. To so zapisali na oškodovančevem ambulatnem kartonu 5.11. 2018

Torej ne držijo Arsenovičene trditve o tem, da o tem naj ne bi obstajala zdravstvena dokumentacija, ker naj poškodbe ne bi zahtevale zdravniškega posega. Med drugim je v ambulantnem kartonu  navedeno več poškodb, ki naj bi jih takrat utrpel natakar.

Ali je takšna oseba, torej primerna za mariborskega župana? Oziroma kdo tukaj laže? 

MZ


Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
95%
3.1km/h
100%
10°C
11°
10°
10°
Thu
10°
Fri
11°
Sat
11°
Sun
10°
Mon

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA