Ali se Aleksander Čeferin res umika iz slovenske politike?

Aleksander ČEFERIN
Aleksander Čeferin in Viktor Orban, slika: hungarytoday.hu

Aleksander Čeferin, predsednik UEFA se je zadnje čase nekajkrat pošteno vmešal v slovensko politiko, čeprav se kot predsednik UEFA v bistvu niti nebi smel.

ALEKSANDER ČEFERIN IZGINIL IZ SLOVENSKE POLITIKE?

Ob njegovim vmešavanjem v slovensko politiko, so se mnogi spraševali, ali bi Čeferin morebiti kahko prevzel vodenje države in zamenjal Boruta Pahorja. Vemo, da se je vmešaval v kul komedijo, kjer naj bi neuspešno menjavali predsednika vlade, a sedaj je Čeferin v bistvu poniknil.

In kaj je vzrok, da se Čeferin umika iz politike? Zagotovo je to denar. Kot predsednik UEFA Aleksander Čeferin zasluži več, kot predsednik vlade in države skupaj. Ravno zato, je težko zapustiti takšno korito polno denarja. Aleksander Čeferin mora hočeš-nočeš poslušati, Viktorja Orbana (ob njem se našim KUL-ovcem naježi koža) in Andreja Plenkovića, ki imata oba izjemen vpliv na nogometni sceni, Čeferin jo nujno potrebuje za svojo morebitno novo izvolitev za predsednika Uefe (mandat se mu mu namreč izteče leta 2023), zlasti po tem, ko mu nogometni zahod – po sporu “z milijarderji”, od katerih nekateri že desetletja držijo gor pol severne Italije (Andrea Agnelli), zaradi famozne Superlige, prek nedavnih odmevnih izjav Michela Platinija pošilja grozeče signale. Piše portal Požareport.

Ja denar je tisti, ki Aleksandra Čeferina drži na čelu UEFA. In če bi se podal v slovensko politiko, bi, kot predsednik UEFA moral predčasno odstopiti. Ker pa tudi on zna sešteti 2 in 2 se mu to nebi izšlo. Denar je le sveta vladar. 

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.