Aljuš Pertinač o Urški Klakočar Zupančič “Sram te je lahko, fuj in fej!”

urška
slika tweeter

Neumnost, ki je verjetno nastala v glavi predsednice državnega zbora je danes dobila epilog.  Predvajali so film, ki to sploh nebi smel biti. In to v hramu demokracije. Kot je dejal Aljuš Pertinač, fuj in fej!

Slovenska javnost je naposled dočakala boksarski posnetek iz velike razpravne dvorane Državnega zbora. Iz posnetka se zrcali vsa neprimernost in primanjkljaj razsodne moči in kulturnega kapitala, ki ga je bilo moč razbrati že iz paparazzi posnetkov, ki so se pojavili na spletu pred uradnim lansiranjem. Ne samo to, uradni posnetek Državnega zbora se je zlorabil tudi “product placement” kot se reče v marketinškem žargonu. Gre za umestitev promocijskih produktov v nek drug, sicer nepovezan filmski ali televizijski program.  Film je v bistvu še bolj absurden, kot so bile same slike, ki so pricurljale v javnost. (film si lahko ogledate na koncu članka)

Se je pa na film, oziroma boksarski dvoboj sredi parlamenta odzval Aljuš Pertinač in ga označil za zlorabo hrama demokracije, kjer se snemajo kvazi spoti. Pravi da je Klakočar-Zupančičeva s tem le zadostila svoje bolestne želje po samopromociji. “Fuj in fej” je zaključil Pertinač.

Tu pa so najbolj absurdni deli iz kratkega filma:

Film, ki so ga posneli v Državnem zboru:

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahlo rošenje
97%
1.5km/h
100%
1°C
2°
-1°
1°
Fri
4°
Sat
1°
Sun
-1°
Mon
-7°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA