DNEVNA ANKETA! Koga bi vi podprli za predsednika Slovenije?

Različne javnomnenjske raziskave nam dajejo različne poglede na predsedniško tekmo, ki se bo razkrila 23 oktobra. Komu pa namenjajo glas bralci našega portala in sledilci na twiterju?

Mnogi se sprašujejo se, ali se bo Logarju v drugem krogu pridružila Nataša Pirc Musar ali Milan Brglez, ob tem pa dodajajo, da je najverjetneje nekdo od teh dveh novi predsednik oziroma predsednica republike, lahko doživimo tudi kakšno presenečenje in se v boj vmeša še kdo?

V zadnjih petih anketah Mediane Logar ohranja stabilno javnomnenjsko podporo, ki se giblje med 23 in 24 odstotki, Nataši Pirc Musar je v obdobju petih merjenj prejšnji mesec podpora upadla z 31 odstotkov na 20, Milanu Brglezu pa se je podpora z začetnih devet odstotkov povečala na 15 odstotkov, tu je še Vladimir Prebilič, ki pa sodeč po mediani ne more resno ogroziti prvih treh.

Volilna udeležba bi bila lahko, sodeč po anketah, na tokratnih predsedniških volitvah višja kot na prejšnjih. Kot kaže raziskava Mediane, se jih namerava udeležiti 55 odstotkov volivcev.  

Mi smo na seznam uvrstili Anžeta Logarja, Natašo Pirc Musar, Milana Brgleza in Vladimirja Prebiliča.

Koga pa bi izbrali vi? GLASUJTE!

Rezultate ankete bomo objavili v nedeljo 9. oktobra.

Novi Mustang MACH-E - Podjetje Avtomobili P.R. d.o.o. uspešno deluje že od leta 1990, kar pomeni, da je bilo med prvimi prodajalci vozil v samostojni Sloveniji.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
87%
0.9km/h
20%
1°C
3°
-1°
1°
Sun
1°
Mon
1°
Tue
2°
Wed
2°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA