Ameriška norost. Preberite kakšen ukaz je podpisal Joe Biden!

V prvem dnevu predsedovanja ZDA je novi ameriški predsednik Joe Biden med petnajstimi izvršilnimi ukazi podpisal tudi najbolj spornega.

Neverjetno, kakšen ukaz je podpisal Joe Biden

Sedaj vemo, zakaj je Biden tako povšeči naši levi politiki. Biden je namreč podpisal odlok, po katerem morajo ameriške srednje šole in univerze dovoliti tekmovanje transspolnih deklet, ki so po biološkem spolu moški, v ženskih športih.

Odlok je razburil predvsem številne ženske, ki so prepričane, da je to žalostni trenutek za ženski šport, ki ne bo nikoli več isti. Predsednika pa obtožujejo, da uničuje dostojanstvo deklet in žensk.

Namen odloka je, kot to vidijo demokrati, prepovedati diskriminacijo na podlagi spolne usmerjenosti ali spolne identitete osebe. To vpliva na različna področja kot so zdravstveno varstvo, izobraževanje, stanovanjsko politiko in zaposlovanje. A na najbolj kontroverzen način odlok vpliva na transspolne športnike.

“Otroci se morajo izobraževati brez skrbi, da jim bo onemogočen dostop do stranišča, garderobe ali šolskih športov,” ne glede na spolno identiteto, v kateri se prepoznajo, so prepričani demokrati.

Mogoče pa bi bilo dobro pogledati, ali Ameriko sploh vodi moški ali ženska.

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
75%
5.1km/h
75%
6°C
9°
6°
5°
Mon
2°
Tue
2°
Wed
2°
Thu
3°
Fri

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA