Andrej Vizjak: Gre za konstrukt Odlazkove smetarske mafije!

slika GOV

POP TV je objavil zgodbo, v kateri poslovneža Bojana Petana in tedanjega gospodarskega ministra Andreja Vizjaka obtožuje morebitnega koruptivnega dogovarjanja.

Vizjak zavrača vse očitke o morebitnem posnetku

“Levosučni” POP TV je objavil zvočni posnetek pogovora izpred 14 let,  kjer naj bi sodelovala poslovnež Bojan Petan in tedanji gospodarski minister Andrej Vizjak. Ta naj bi po poročanju POP TV Petanu (LDS) svetoval, naj opravi posel za prevlado v Termah Čatež tako, da mu ne bo treba plačati davka. Petanu pa naj bi dejal, da je “glupo”, da bi firma plačevala davek državi.

“Z gospodom Petanom nisem nikoli govoril o tem. Imam čisto vest. Menim, da gre za neko lepljenko zvočnih posnetkov!” se je na objavljene posnetke ob robu današnjega vladnega obiska v obalno-kraški regiji odzval okoljski minister Andrej Vizjak. Domnevno 14 let stare posnetke je POP TV objavil ravno v času sprejemanja zakonodaje o ravnanju z odpadki.

Motiv za objavo omenjenega posnetka bi lahko bil ta, da minister Vizjak s predlogom novega zakona o varstvu okolja (ZVO-2) preveč posega v poslovne interese na področju zbiranja in predelave odpadkov, kar je ena glavnih dejavnosti podjetnika Martina Odlazka.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.