Anisa Ličino pred vrtcem pričakali policisti in mu napisali kazen.

Anisa Ličina Anisa Ličina
slika: nova24TV

Znanega Anisa Ličino, ki je znan po svojih grožnjah so tokrat pred vrtcem pričakali policisti,katere naj bi poklicala vzgojiteljica vrtca, kamor Anis vozi svojo hči.

Anisu Ličini kazen zaradi kršenja JRM v vrtcu?

Vzgojiteljica vrtca je poklicala policijo po tem, ko je zloglasni protivladni protestnik v vrtec pripeljal svojega otroka. Ličina trdi, da zaradi nedolžne driske, a očitno je resnica vseeno nekoliko drugačna, kot jo je na Facebooku predstavil Anis Ličina.

Vzgojiteljica naj bi očetu hčere, torej Anisu dejala, da bo poklicala NIJZ inšpekcijo, ker naj bi v vrtec pripeljal bolno hči. Kaj se je potem dogajalo med Anisom in vzgojiteljico, sicer uradno ne vemo, a je  vzgojiteljico postalo tako strah, da je poklicala najprej policijo, namesto NIJZ. In epilog tega? Anisu Ličini 104 evre kazni zaradi kršenja JRM!

Ličina je zopet povedal nekaj krepkih čez slovensko policijo, tudi tokrat ne prvič, saj je na protestih zmerjal policiste z neumneži in jih pošiljal v vasi ter planine. Ravno zaradi podobnih nekulturnežev, ki ne spoštujejo temeljnih institucij države ter njihovih uslužbencev, je nujno, da čim prej stopi v veljavo predpis, ki bi prenapeteže kaznoval. Ravno policisti so bili na protestih redne tarče zmerjanj, pljuvanj, groženj ter fizičnih napadov, pravne podlage za kaznovanje pa ni bilo.

Kultura Anisa Ličine pa presega meje dovoljenega in zaradi takih, kot je on, bi kazni za žaljenje uradnih oseb morale biti precej višje.

P.M.

VREME

Maribor
rahel dež
93%
3.1km/h
100%
19°C
21°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.