Marjan Podobnik na volitvah ne bo kandidat za poslanca?

podobnik
Marjan Podobnik, slika: Časnik

Marjan Podobnik po neuradnih, a zanesljivih informacijah portala Slovenec, ne bo kandidiral na naslednjih parlamentarnih volitvah. Prednost daje mlajšim!

MARJAN PODOBNIK NAJ NEBI KANDIDIRAL NA PRIHODNJIH VOLITVAH V DRŽAVNI ZBOR

Čas in energijo namerava usmeriti v dodatno krepitev SLS na terenu, kjer je sicer SLS že doslej ena najbolje organiziranih slovenskih strank. V pol zaprtem krogu ob seji GO SLS v Ankaranu je govoril tudi o precej velikih nahrbtnikih, ki ga ima sam in še kdo v SLS in tudi v krogu gibanja Povežimo Slovenijo. Kot se je izrazil, so mu ta nahrbtnik napolnili predvsem drugi, precej pa je prispeval tudi sam in s takim nahrbtnikom je težko zmagati na volitvah. Piše portal Slovenec.

Skupna lista Povežimo Slovenijo (PoS) je sicer, kot jo opisuje koordinatorka gibanja dr. Nada Pavšer, močna platforma za uspešno kandidaturo ne le strankarsko opredeljenih kandidatov, županov in županskih list, ampak predvsem tudi tistih, ki se zaradi pretežno slabega ugleda političnih strank ne želijo politično ali ideološko opredeljevati. V PoS-u verjamejo, da bo to spodbudilo h kandidiranju ali podpori tudi druge najboljše, najuspešnejše in najbolj kompetentne nosilce odgovornih funkcij v gospodarstvu in na drugih področjih. Osnovni cilj PoS-a je sodelovanje različnih, ki želijo dobro Sloveniji in njenim državljanom.

Skupino Povežimo Slovenijo po zadnji raziskavi javnega mnenja, ki jo je za Nova24TV opravil Parsifal podpira nekaj več, kot 5% ljudi in bi jim uspela uvrstitev va parlament. A nekaterim, naj bi bil prav Podobnik težava za sodelovanje. Tako naj bi bile sedaj odprte tudi možnosti za sodelovanje z Zdravkom Počivalškom in Aleksandro Pivec, kar bi pomenilo močno zavezništvo skupine.

Znano je da skupino Povežimo slovenijo močno podpirajo tudi nekateri glasbeniki

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.