Anja Bah Žibert: “Mladi forum, tace stran od Pučnikovega letališča!”

Anja Bah Žibert

Pri mladem forumu Socialnih demokratov so v bistvu zbrani mladi, ki podpirajo politiko te stranke. A velikokrat zaidejo daleč od svojih meja.

Mlade socialne demokrate večkrat zanese v marsikaterih izjavah in dejanjih, ki jih kažejo tudi na vulgaren način. Spomnimo se samo iz snega narejeno roko, z dvignjenim kazalcem pred parlamentom in norčevanje iz umrlih zaradi posledic covida, z zastavicami v tivolskem parku. Neokusna dejanja mladega foruma se kažejo tudi na volitvah, saj mladi kandidati za poslance parlamenta niti ne povohajo, kaj šele, da bi se vanj prebili.

forum

Po tem, ko so Socialni demokrati tudi na letošnjih volitvah skoraj pogoreli, a so po naključju spet pri koritu, pa so si njihovi “mladiči” zopet vzeli temo za izzivanje in razdvajanje. Zapisali so namreč, da bi se največje slovensko letališče moralo preimenovati. In sicer bi se namesto Pučnika imenovalo po “očetu naroda” Janezu Stanovniku. Je pa zato o zgodovini dejstev Mladi forum podučila Anja Bah Žibert in zapisala: “Mlademu forumu v poduk. “Pučnik je dejal: ”Jugoslavije ni več. Gre za Slovenijo.” Stanovnik pa :”Zame bi bila odcepitev SLO samomor.” Kdo je tu potemtakem oče naroda?! Zato tace stran od Pučnikovega letališča!”

Še več takih v nebo vpijočih neumnosti “komunističnih mladičev”, pa Socialnih demokratov ne bo več niti v parlamentu?

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
89%
0.9km/h
94%
13°C
14°
12°
12°
Sun
12°
Mon
11°
Tue
9°
Wed
11°
Thu

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA