..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

v 27-letu je tragično preminil vrhunski slovenski glasbenik!

Tragično je preminil je Matej Kravcar (23.10.1995 - 06.08.2022)

Danes je med potopom na dah ugasnilo življenje glasbenika Mateja Kravcarja, ki ga večina nas pomni kot trobentarja DIAMANTOV –  glasbenega sestava, ki nas je z brezhibnimi izvedbami navduševal v oddaji V PETEK ZVEČER. Pišeportal  radio Veseljak.

Glasbeniki vseh glasbenih zvrsti, ki so v preteklosti sodelovali z Matejem so globoko užaloščeni, saj niso izgubili samo odličnega glasbenika, ampak tudi krasnega človeka in iskrenega prijatelja. Matej, doma iz Trebnjega, je svoj magistrski koncert izvedel 17. junija letos, pred njim je bila izjemna glasbena pot. Piše omenjeni portal.

Matej je umrl med potopom na dah. Gledalci in širša javnost ga je spoznala kot trobentarja Diamantov, glasbenega sestava, ki nas je z brezhibnimi izvedbami navduševal v oddaji V petek zvečer na nacionalni televiziji.

 

Dragi Matej, počivaj v miru!

(video: oddaja V petek zvečer /RTV)

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
56%
5.1km/h
75%
15°C
16°
14°
14°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
2°
Wed
4°
Thu

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.