Leto se izteka in prav je, da se ozremo nazaj. Leto 2020 je bilo zaradi koronavirusa res slabo leto. Kakšno pa je bilo leto na političnem prizorišču?

Glasujte v naši anketi:

Tokrat vas v anketi sprašujemo kateri mariborski poslanec je bil v letu 2020 najbolj učinkovit. Glasujte!

Kateri mariborski poslanci so bili v letu 2020 po vašem mnenju najbolj učinkoviti?

Rezultati

Loading ... Loading ...
Tu pa je še predstavitev vseh mariborskih poslancev v državnem zboru:
Mag. Dejan Kaloh SDS

Dejan Kaloh, rojen 1. februarja 1975, stanuje na Koroški cesti v Mariboru, po izobrazbi je magister znanosti s področja državnih in evropskih študij, pred izvolitvijo je bil strokovni sodelavec v Poslanski skupini SDS.

Dr. Franc Trček (sedaj) SD

Franc Trček, rojen 3. januarja 1969, stanuje na Koroški cesti v Mariboru, po izobrazbi je doktor znanosti / prostorski sociolog, poslanec je bil tudi v prejšnjem mandatu.

Mag. Branislav Rajić SMC

Branislav Rajič, rojen 9. maja 1961, stanuje v Pohorski ulici v Mariboru, po izobrazbi je magister znanosti, poslanec je bil tudi v prejšnjem sklicu državnega zbora.

Lidija Divjak Mirnik LMŠ

Lidija Divjak Mirnik, rojena 20. julija 1973, stanuje na Kardeljevi cesti v Mariboru, po izobrazbi je univerzitetna diplomirana profesorica sociologije in zgodovine, pred izvolitvijo je bila direktorica Študentskih domov Maribor.

Andrej Rajh Stranka AB

Andrej Rajh, rojen 30. marca 1979, stanuje na Prisojni ulici v Mariboru, po izobrazbi je magister znanosti, pred izvolitvijo je opravljal dela pooblaščenega gradbenega inženirja.

Glasovanje bo potekalo do 30 decembra, ko bomo tudi razglasili rezultate ankete! Hvala za vaš glas.

uredništvo e-maribor