ANTICEPILCI VSE BOLJ NASILNI? V Kamniku zažgali mobilno covidno točko.

požar
slika: SIOL

Neverjetno, a resnično. V Kamniku so očitno proticepilci zažgali mobilno covidno točko, ki je pogorela do tal.  Se stopnjuje nasilje zanikovalcev virusa?

V KAMNIKU ZANIKOVALCI VIRUSA ZAŽGALI MOBILNO COVIDNO TOČKO

V sredo okoli ene ure se je na Fužinah v Kamniku zgodil požar.  Zagorela je namreč mobilna covidna točka. Gasilci so na kraju odkrili nekaj letakov s pozivi “K svobodi in koncu PCT-terorja”, kar kaže, da je šlo za namerno dejanje Zagorela sta lesena hiša in zabojnik, sporoča center za obveščanje. Požar je poškodoval hiško, zabojnik, v bližini parkirani osebni vozili in en kombi, pogasili pa so ga gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Kamnik. Kot je očitno s fotografij, je prizorišče zavarovala tudi policija, ki bo preiskovala nastanek požiga. Neznanci so na prizorišču pustili tudi sporočilo, usmerjeno proti pogojem PCT. Piše SIOL.

“Kot nekdo, ki dela v slovenskem zdravstvu, lahko povem, da sem izredno žalosten. Izredno žalosten in pretresen, ker si ne predstavljam, da si kdo v Sloveniji misli, da bi zdravstveni delavci s svojimi dejanji komur koli škodili,” je dejal zdravstveni minister Janez Poklukar.

Matej Slapar, župan Kamnika, pravi, da gre za strahopetno početje. “Namesto strpnosti in sodelovanja, namesto tega, da bi stopili skupaj in se skupaj borili proti koronavirusu, doživljamo različne pritiske,” je dejal in kot vrh ledene gore izpostavil požig testirne točke v Kamniku. “S tem želijo nasprotniki cepljenja in zanikovalci virusa sporočiti, da virus ni smrtonosen. Sam pa poznam primer, ko so štirje ljudje skupaj kartali, dveh pa žal ni več,” je dejal za 24ur.

G.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.