Poglejte kakšnih groženj vse, je deležen Roman Leljak

župan Radencev: Roman Leljak

Titove cesta v Radencih ni več, se pa zaradi tega peščici malikovalcev pokojnega diktatorja in zločinca Josipa Broza skorajda še vedno meša.

ŽUPAN RADENCEV ROMAN LELJAK PREJEMA GROŽNJE

Legitimno sprejetemu sklepu občinskih svetnikov, predlog o preimenovanju je pripravil župan Roman Leljak, so skušali zrušiti s pritožbami na upravno in celo ustavno sodišče. Slednje, v katerem večina sodnikov ne more skriti genske povezave z nekdanjo komunistično državo, je protestnikom celo ugodilo, ker je našlo dlako v jajcu. Leljak je namreč spremembo imena razglasil pred iztekom 15 dnevnega pritožbenega roka, piše portal prava.si-

So se pa na družbenih omrežjih začele grožnja županu Leljaku, a to so seveda levi mediji zamolčali. Poglejte nekaj takih groženj:

Spoštovani levi mediji, zakaj o takih grožnjah ne piše nikjer v vaših medijih?

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.