Arsenovič izgublja tesne zaveznike. Zapušča ga vodja kabineta Jelka Vrečko

Saša Arsenovič in Jelka Vrečko, slika: Maribor24

Župan Saša Arsenovič je ostal brez svoje najtesnejše sodelavke. Vodja kabineta župana Jelka Vrečko, je namreč dala odpoved. Se je župan mogoče vprašal, zakaj ga vsi zapuščajo?

 

Kot je Vrečkova povedala, je odločitev sprejela zato, ker se po intenzivnih letih dela v kabinetu podaja novim osebnim, delovnim in strokovnim izzivom naproti: “Svoje delo sem z odličnimi sodelavci opravljala z veseljem in ponosom. Bilo mi je v čast služiti mojemu mestu Maribor.” Piše spletni Večer.


 

A o pravih vzrokih za odhod bi lahko razpravljali. Tudi o nadutosti župana do svojih podrejenih? Kot je znano, se je Arsenovič, v začetku avgusta razšel tudi z direktorjem mestne uprave Srečkom Đurovom.

 

Tako v bistvu Arsenovič sedaj ostaja sam, s svojo “prikolico” Medvedom, ki župana v vseh pogledih stalno zagovarja. Kot pravi slednji, se bo delo na občini nemoteno nadaljevalo. Kdo bo nadomestil Vrečkovo, še ni znano.

 

Ko bi vsaj lahko kdo nadomestil še župana.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.