FUJ! Vlada hoče žrtve komunizma pomesti kar pod preprogo?

Huda jama, največji komunistični zločin!

Vlada se vrača v ustaljene tirnice. Torej z razdvajanjem, kreganjem in lažmi. Očitno so se dnevi o solidarnosti in pomoči že razblinili.

Včeraj si je vlada Roberta Goloba privoščila nov, v nebo vpijoč škandal. Nedavno je “zradirala” spominski dan na žrtve komunizma itd., v svoji tokratni izjavi pa je celo zapisala, da je “slovenski narod še posebej trpel zaradi fašizma in nacizma”. Besedo komunizem je vlada ravnodušno izpustila! 

Res neverjetno. Vlada še vedno zanika in prikriva masakre, medvojnih in povojnih pomore, žrtev Golega otoka, taborišč za otroke Petriček, udbovskih zaporov, šikaniranja vernikov, intelektualcev in drugače mislečih ter odrekanja pravic do grobov, med drugim Iškim Romom na ljubljanskih Žalah s strani Zorana Jankovića itd.

Na Slovenskem je vsaj 700 množičnih morišč, ki jim ponosni nasledniki KPS večinoma še vedno odrekajo pravico do groba in spomina. Na našem portalu smo zapisali ogromno žalostnih zgodb ljudi, ki so jim komunisti povzročili polno gorja. In največja sramota vlade je v prvi vrsti ta, da taki stvari na vladi preprosto zanikajo.

Dokler bomo v Sloveniji imeli tako vlado, potem se slovenskemu narodu nič dobrega ne piše? 

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.